Blogs over online marketing tips gratis Studio Van de Walkant

In onderstaande blogs vind je informatie over online marketing, fotografie en social media. Dat helpt jou als vrouwelijke ondernemer om van de kant te komen op weg naar een succesvol bedrijf! 

Eerste Hulp Bij Marketingtermen (EHBM)

Ik zal meteen maar bekennen… Toen ik zelf nog niet zo bekend was met alle facetten van online marketing duizelde het mij aan alle kanten. Trainers, marketeers, marketingbureau’s en ga zo maar door strooien met termen zoals SEO, funnels, conversie, i-branding, etc. Ik had geen idee waar ze het precies over hadden en dat maakte mij best onzeker. 

Lees meer »

Wat is online marketing en waarom is dat voor jou als vrouwelijke ondernemer belangrijk?

Als vrouwelijke ondernemer komt er veel op je af. Mogelijk laat jij een droom uitkomen of leef jij je droom al: het runnen van een eigen bedrijf! Uit ervaring weet ik dat ondernemen ontzettend leuk is, maar ook dat het niet vanzelf gaat. Om goed van de kant te komen is het belangrijk dat je nadenkt over jouw online marketing strategie. In deze blog leg ik uit wat online marketing eigenlijk is en vertel ik je waarom dit voor jou als ondernemer van belang is.

Lees meer »

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn als er nieuwe tips en/of blogs beschikbaar zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Studio Van de Walkant.