Beeldbank fotografie online markteting fotograaf Studio Van de Walkant

De beslissing of een potentiële klant op jouw website blijft hangen of dat deze afhaakt, wordt in een paar seconden gemaakt. Dan kun je er maar beter zeker van zijn dat de fotografie op jouw website er piekfijn uitziet! Ook daarvoor ben je bij Studio Van de Walkant aan het juiste adres. 

Storytelling door fotografie

Als vrouwelijke ondernemer wil je de juiste website bezoekers aantrekken en dat deze bezoekers jouw klanten worden. Jouw verhaal onderscheidt dat van alle anderen. Online storytelling doe je door middel van woord en beeld. Daarom wil je dat de teksten passen bij de fotografie en andersom. Een pakkende tekst en bijpassende foto's op  je website maken het verschil of een bezoeker wel of niet doorklikt op jouw website. Daarnaast wil je graag de nieuwsgierigheid wekken waardoor je ervoor zorgt deze bezoekers op jouw website blijven. Dat is namelijk ook in het kader van vindbaarheid op Google, ook wel SEO genoemd, van belang. Hoe meer jij een websitebezoeker en dus potentiële klant in woord en beeld kan boeien, hoe langer deze op jouw website blijft, hoe groter de kans dat het een klant wordt. Ik help jou graag om van de kant te komen op het gebied van fotografie voor online marketing.

Fotografie voor online marketing Studio Van de Walkant

Social media en beeldbank

Op social media zijn beelden vaak nog belangrijker dan tekst. Denk maar eens aan platforms zoals Instagram en Pinterest waar alles draait om beeld. Social media platforms zijn ondersteunend aan jouw website. Ze zorgen voor het vergroten van jouw naamsbekendheid en trekken bezoekers naar jouw website. Voor de herkenbaarheid is het belangrijk dat de stijl van je fotografie op zowel je website als social media kanalen overeenkomt. Een kwalitatief goed gevulde beeldbank is dus een must om van de kant te komen op het gebied van online marketing!

In aanvulling op mijn werk als content creator en passie voor fotografie volgde ik diverse cursussen en trainingen op het gebied van (interieur) fotografie en nabewerking in Lightroom Classic. Steeds vaker kreeg ik complimenten over de foto’s op mijn Instagramaccount. Daarom startte ik vorig jaar, via mijn andere bedrijf Studio Deense Zomer, met het aanbieden van beeldbank fotografie voor website en social media. Beeldbank fotografie is een wezenlijk onderdeel van online marketing en daarom bied ik dit vanaf nu aan onder de vlag van Studio Van de Walkant. Ik help je graag bij het vullen van jouw beeldbank.

Onderdeel en ter voorbereiding van de beeldbank fotografie is een online kennismaking van 30 minuten waarin we jouw bedrijf, website en social media kanalen onder de loep nemen. Hierdoor krijg ik gevoel bij jouw missie, stijl en uitstraling. Volgde je al een 1 op 1 strategiesessie online marketing bij Studio Van de Walkant, dan kunnen we deze stap inkorten. 

Fotografie voor online marketing Studio Van de Walkant

Training in fotografie en nabewerking 

Je wilt de fotografie voor je website en social media liever niet uitbesteden. Je wil wel graag van de kant komen, maar hebt nog weinig kennis van en ervaring met fotografie? Ook dan ben je bij Studio Van de Walkant aan het juiste adres. Ik leer je graag de fijne kneepjes van het vak over fotografie met camera en/of smartphone en nabewerken in Lightroom. Er is veel mogelijk in de wijze waarop we dit kunnen aanvliegen. Jouw wensen staan hierin bij mij voorop! 

Fotografie voor online marketing Studio Van de Walkant

Kun je alvast wat tips gebruiken, kijk dan bij mijn gratis downloads of lees mijn blogs voor meer achtergrondinformatie over online marketing, fotografie en social media. 

Ben je enthousiast? Laten we kennismaken!

Wil je meer weten over wat ik voor jou kan betekenen? Ben je op zoek naar een fotograaf die de look and feel van jouw bedrijf op beeld kan vastleggen? Of heb je een andere vraag?