Studio Van de Walkant Linda van der Wal Online marketing

Je bent een vrouwelijke ondernemer en wist dat je daarvoor iets met een website en social media moest. Je maakte een website (of liet een website maken) en maakte een Instagramaccount aan. Zo pionieer je al een tijdje als ondernemer, maar je ziet onvoldoende of geen resultaat na al jouw online inspanningen. 

Mijn vraag aan jou: "Hoe ziet jouw online marketing strategie eruit?" Grote kans dat bij jou de vraag leeft: hoe formuleer ik een online marketing strategie en waarom is dit zo belangrijk?

Waarom een online marketingstrategie Studio Van de Walkant

Online marketing strategie maken

Als je al een tijdje bezig  als ondernemer dan wil je na verloop van tijd resultaat zien na al je inspanningen. Zoveel verstand en passie je naar alle waarschijnlijkheid hebt voor je onderneming en producten, ontbreekt het je wellicht aan kennis en kunde op het gebied van online marketing, social media, fotografie of andere platforms zoals Pinterest. 

Als professioneel content creator, fotograaf, blogger en ondernemer heb ik inmiddels veel ervaring op het gebied van online marketing, influencer marketing en beeldbank fotografie. Ik volgde diverse fotografie trainingen en een cursus Customer journey. Daarnaast volgde ik onlangs een HBO opleiding Digitale marketing. 

Ik zie dat veel vrouwelijke ondernemers worstelen met hun website, social media en fotografie, waardoor het effect van hun (online) inzet niet optimaal of zelfs minimaal is. Dat kan frusterend zijn, want je wilt graag resultaat zien. Wat ik je kan verzekeren is dat deze resultaten niet veranderen zolang jij je strategie niet aanpast. Wellicht heb je nog niet nagedacht over je online marketing strategie. In dat geval is het verstandig om daarbij hulp te vragen door iemand anders met je mee te laten kijken. Een sparringspartner met kennis en ervaring op het gebied van online marketing, social media marketing en fotografie die je tijdelijk toevoegt aan je team. Je kunt alleen oogsten als je ook zaait!

Vind je dit spannend? Wees dan gerust! Ik sla je niet om de oren met allemaal marketing termen waardoor je juist onzeker wordt en de stap om expertise in te roepen alleen maar groter wordt. Ik ben net als jij een vrouwelijke ondernemer die houdt van begrijpelijke taal en praktische ondersteuning waardoor ik me zeker voel in het ondernemerschap. Mijn doel is om jouw te bekwamen zodat jij voortaan bij alle beslissingen die je voor je bedrijf neemt door een marketingbril kijkt. Het is hierdoor een lange termijn investering die je jezelf gunt.

Waarom een online marketingstrategie Studio Van de Walkant

Praktisch op weg in online marketing

Vandaag is jouw moment om verandering te brengen in jouw online marketing strategie! Ik deel mijn kennis over het maken van een online marketing strategie met ondernemers zoals jij. Ik ga in 1 op 1 strategiesessie graag met vrouwelijke ondernemers aan de slag die gemotiveerd zijn om van de kant te komen en daarvoor de volgende stappen durven te zetten.

Ik help jou in begrijpelijke taal praktisch op weg in het online marketing vak. Ik maak geen plan voor jou, maar je maakt je eigen plan. Aan het eind van een 1 op 1 strategiesessie heb jij gegarandeerd een praktische to do lijst in handen en ben je gemotiveerd en enthousiast om hiermee aan de slag te gaan. Het enige wat je nodig hebt, is jezelf en een flinke dosis passie om van jouw bedrijf een succes te maken. 

Waarom een online marketingstrategie Studio Van de Walkant

Ik werk volgens het principe 'Jij bepaalt wat jij betaalt'. Ik houd van transparantie en wil dat jij weet waar je aan toe bent. En ik wil dat jij en jouw bedrijf centraal staan! Daarom werk ik bij voorkeur niet met standaard pakketten. Hieronder lees je daar meer over.

Waarom een online marketingstrategie Studio Van de Walkant

Kun je alvast wat tips gebruiken, kijk dan bij mijn gratis downloads of lees mijn blogs voor meer achtergrondinformatie over online marketing, fotografie en social media. 

Waarom een online marketingstrategie Studio Van de Walkant

Online marketing en fotografie 

Heb je eenmaal een goede basis gelegd voor jouw online marketing strategie dan ontdek je ook het belang van fotografie en een goed gevulde beeldbank. Voor jouw website en social media zijn goede productfoto’s minstens zo belangrijk als de beschrijving van jouw bedrijf en producten. Als professioneel fotograaf en eigenaar van een website en diverse social media accounts weet ik dit als geen ander. Ook op dit gebied sta ik voor je klaar. Samen creëren we jouw fotografie beeldbank en/of leer ik jou fotografie technieken zodat jij je eigen beeldbank kunt vullen.

Influencer samenwerkingen 

Ben je op het punt beland dat je zowel je online marketing strategie als je fotografie beeldbank op orde hebt? Dan wil je mogelijk de volgende logische stap maken naar samenwerken met influencers op social media. In de kern is influencer marketing interessant voor alle ondernemers die hun naamsbekendheid willen vergroten. Welke ondernemer wil dat nou niet? Het is daarnaast een effectieve en efficiënte manier van mond tot mond reclame. Als professioneel influencer (@deense_zomer) met de focus op interieur kan ik hierin mogelijk wat voor jou betekenen.