Naast het aanbieden van op maat trajecten voor vrouwelijke ondernemers, bied ik ook  klassikale online workshops aan. Op deze pagina vind je mijn actuele workshop aanbod. Op dit moment bied ik twee klassikale online workshops aan:

  1. Workshop 1 Van barterdeal naar betaalde deal. Hoe word ik professioneel content creator?
  2. Workshop 2 Van saaie Instagram reel naar creatieve reel. Hoe word ik een Instagram reel pro?

Een toelichting op beide workshops en de aanmeldformulieren vind je hieronder.

Naast online workshops is het ook mogelijk dat ik jouw bedrijf bezoek voor offline workshops op maat. Neem in dat geval contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

WORKSHOP 1

Van barterdeal naar betaalde deal. Hoe word ik professioneel content creator?

Als Instagrammer met de focus op interieur werk ik inmiddels al heel wat jaren samen met verschillende bedrijven en merken. Dit wordt ook wel influencer marketing genoemd, een populaire vorm van social media marketing. Halverwege 2021 besloot ik om professioneel content creator te worden en schreef ik Studio Deense Zomer in bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien heb ik mogen samenwerken met mooie bedrijven en merken en werk ik op vaste basis samen met een aantal samenwerkingspartners.

Er heerst veel geheimzinnigheid en onduidelijkheid is over (betaalde) social media samenwerkingen. Er bestaat geen handboek waardoor mijn reis als professioneel content creator niet zonder hobbels en bobbels verliep. Dat kan anders en daarom besloot ik om al mijn opgedane kennis en ervaring in een klassikale online workshop te gieten en deze met jou te delen.

Inhoud workshop

Wees voorbereid op een bomvolle workshop! Ik neem je mee in alle facetten van influencer marketing. Ik vertel je onder andere over de do's and don'ts in samenwerkingen, hoe je de overstap kunt maken van barterdeals naar betaalde deals en hoe je jouw tarieven bepaalt. Ik leer je alles over wat een bedrijf van jou mag verwachten, de mediakit, statistieken, administratie en auteursrecht. Kortom, ik vertel je alles wat je nodig hebt en wat je wilt weten over (betaalde) social media samenwerkingen!

Voor wie?

De workshop is geschikt voor Instagrammers/content creators/influencers die hun Instagram hobby willen professionaliseren en meer willen weten over (betaalde) samenwerkingen. Het aantal volgers dat je hebt is niet relevant.

Hoe?

In een klassikale online workshop van 2 uur neem ik je op een laagdrempelige manier mee in alle facetten van (betaalde) social media samenwerkingen. Tijdens deze workshop is uiteraard ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere Instagrammers. Je zit tijdens de workshop in een virtuele klas met minimaal 5 en maximaal 10 andere Instagrammers.

Bonus

Als bonus krijg je na afloop toegang tot een besloten Instagramaccount waar je de workshop nog rustig kunt nalezen en eventuele extra vragen kunt stellen. 

Wanneer?

Check het aanmeldformulier hieronder voor alle beschikbare data. Je kunt je direct aanmelden.

Investering?

Meld je vandaag nog aan! Je volgt de workshop voor slechts €47,50 (incl. BTW). Dit is inclusief de toegang tot het besloten Instagramaccount waar je na afloop twee maanden toegang toe hebt. Na je eerste betaalde samenwerking heb je deze investering er al snel uit!

Let op: De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 en maximaal 10). Als een klas gevuld is op een van de door jouw aangegeven data ontvang je hiervan per email bericht. Zodra je de factuur betaalt ben je verzekerd van een plek. Tickets voor de workshop zijn niet retourneerbaar.

Aanmeldformulier voor de workshop Van barterdeal naar betaalde deal *Geef zoveel als mogelijk beschikbare data op. 

* Let op: als je het formulier invult ben je nog niet zeker van een plekje op een van de workshop data. De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 en maximaal 10). Als een klas gevuld is op een van de door jouw aangegeven data ontvang je hiervan per email bericht. Zodra je de factuur betaalt ben je verzekerd van een plek. Tickets voor de workshop zijn niet retourneerbaar.

WORKSHOP 2 

Van saaie Instagram reel naar creatieve reel. Hoe word ik een Instragram reel pro?

Instagram reels, je kunt er niet meer omheen. Het is een veelbesproken onderwerp onder Instagrammers. Als fotograaf met een liefde voor stilstaand beeld verzette ik me aanvankelijk enigszins tegen het maken van Instagram reels voor mijn Instagramaccount Deense Zomer. Totdat ik het maken ervan als een nieuwe creatieve uitdaging zag. 

Voor mijn werk als professioneel content creator kan ik niet meer zonder het maken van reels. Gelukkig maar, want ik vind het maken ervan inmiddels zo leuk, dat ik de mix van foto’s en reels perfect vindt. Wil jij dat enthousiasme voor reels ook ervaren, maar kom je niet van de kant door te weinig kennis en/of inspiratie? Volg dan deze klassikale online workshop Van saaie Instagram reel naar creatieve reel.

Inhoud workshop

Je ziet op Instagram allerlei soorten reels voorbij komen. De ene reel spreekt je wellicht meer aan dan de andere. Reels maken, dat zou je ook wel willen kunnen, maar je hebt geen idee hoe je dat aanpakt. Welke app’s heb ik nodig? Op welke manieren kan ik een reel maken? Hoe vind ik geschikte muziek? Hoe maak ik een stopmotion?  Kortom, in deze klassikale online workshop vertel ik je alles over wat je nodig hebt, wat je wilt weten en laat ik je vooral zien hoe je Instagram reels kunt maken. Ik weet zeker dat je daarna voldoende inspiratie en kennis hebt om vervolgens creatieve reels te maken. Neem vooral een kijkje op mijn Instagramaccount om een idee te krijgen van wat voor soorten reels ik maak.

Hoe?

In een klassikale online workshop van 1,5 uur neem ik je op een laagdrempelige manier mee in alle facetten van het maken van Instagram reels. Daarin is uiteraard ruimte voor vragen en het uitwisselen van ervaringen met andere deelnemers. Je zit tijdens de workshop in een virtuele klas met minimaal 5 en maximaal 10 andere Instagrammers.

Voor wie?

Instagrammers, content creators en ondernemers die Instagram reels willen inzetten en willen leren hoe ze dit op een creatieve manier kunnen doen.

Wanneer?

Beperkt aantal data in maart 2023. Check het aanmeldformulier hieronder voor alle beschikbare data.

Investering?

Meld je vandaag nog aan! Voor slechts €42,50 (incl. btw) kom jij van de kant met Instagram reels! 

Let op: De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 en maximaal 10). Als een klas gevuld is op een van de door jouw aangegeven data ontvang je hiervan per email bericht. Zodra je de factuur betaalt ben je verzekerd van een plek. Tickets voor de workshop zijn niet retourneerbaar!

Aanmeldformulier voor de workshop Van saaie Instagram reel naar creatieve reel *
Geef zoveel als mogelijk beschikbare data op.

* Let op: als je het formulier invult ben je nog niet zeker van een plekje op een van de workshop data. De workshop gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen (minimaal 5 en maximaal 10). Als een klas gevuld is op een van de door jouw aangegeven data ontvang je hiervan per email bericht. Zodra je de factuur betaalt hebt, ben je verzekerd van een plek.

Meld je aan voor de nieuwsbrief 

Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn als er workshops beschikbaar zijn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Studio Van de Walkant.